Selectieve perceptie brengt mij op dit stuk in De Correspondent.

Heel interessant, want er is inderdaad maar een dunne lijn tussen iemand volgen en iemand stalken en alle social media maken het supergemakkelijk om je ex te blijven checken tot ziekelijk gedrag aan toe. Waar zij in het artikel spreken van verliefdheid, spreek ik echter liever van zelfsabotage en yep, die twee raken elkaar enorm!

Mijn statement is dat we wel verliefd móeten worden, omdat we anders nooit samen kinderen zouden maken en/of zouden gaan trouwen en we, tegen de tijd dat we van die roze wolk donderen, allang en breed gesetteld zijn en het er maar mee doen en ervan maken wat er van te maken valt. Zoiets…

Verliefdheid doet namelijk heel gekke dingen met ons. Onder andere kunnen we onszelf nog wel eens saboteren. Zo werd ik ooit wakker in een tent in de regen, terwijl ik een hekel heb aan kamperen én aan nattigheid en yep, toen wist ik dat ik verliefd was op de man. Na ernstigere decepties besloot ik om nooit meer verliefd te worden.

Niet vanwege alle gezelligheid ervan, niet om alle mooie avonturen die het oplevert. Wel omdat ik mezelf gewoon nooit meer wil saboteren. So far bevalt dit me errug goed. Als een verkering nu op de klippen loopt heb ik in ieder geval altijd mezelf nog.

In dit artikel en in de serie waaraan wordt gerefereerd gaan mensen echt wel over grenzen. Want, zeg nou eerlijk… als je je baan opzegt en naar de andere kant van het land verhuist voor een vent die je ooit heeft ontmaagd en vervolgens dumpte en jou allang vergeten is, zoals in het artikel wordt omschreven, ben je toch niet op zoek naar liefde?

Wat doe jij?
Hoever ga jij als je verliefd bent?
Hoe lang hou je vast aan een ex?

Denk je nu ‘hmmmmmmmmmmmmm’? Dan is het tijd voor een #BeTheCake training! Een training over daten en hoe je ondertussen bij jezelf blijft. Over wat er onder zit als jij je gedraagt alsof jouw leven afhangt van de aandacht van die ander. Over hoe je naar jezelf kijkt en hoe je kunt leren van jezelf jouw uitgangspunt te maken.

Check het trainingsaanbod en meld je vooral aan als je merkt dat je moeite hebt met voor jezelf staan, snel geneigd bent je aan te passen en jouw normen en verwachtingen bij te stellen for the sake of… iemand anders.

Als er voldoende aanmeldingen zijn plan ik een training en leer ik je met die gekkigheid van jezelf te dealen. Learn to love yourself… omdat jij de cake bent en no ones cherry.

XXL groet,
190311 portretje
♥ Sandra
#multipotentialista

Vragen? Mail me!

cropped-de-vrije-vrouw-10x15-staand1.jpg

Roept dE VRIJE VROUW in jou?
Check wat je voor haar kunt doen op de website.

Inspiratie opdoen?
– Like de Facebookpagina van dE VRIJE VROUW
– Abonneer je op de maandelijkse NewsFlash
– Abonneer je op het YouTubekanaal

©2019 SandraMEJacobs

Advertenties