Het hebben van hoge verwachtingen veroorzaakt grote teleurstellingen. Om dat te snappen hoef je geen verlichte geest te zijn.  Best kans dat we het allemaal eigenlijk dus wel gewoon weten.
Waarom doen we het dan eigenlijk? Waarom helpen we onszelf niet een beetje door aan bijstelling naar beneden toe te doen? Omdat we het eigenlijk makkelijker vinden om ongelukkig te zijn.
Om gelukkig te zijn moet je blijkbaar lef hebben…

Ik leg het je uit in dit filmpje 

Als je namelijk denkt dat jij niet gemaakt bent om gelukkig te zijn, omdat je niet belangrijk (genoeg) bent, dan zul je er (ongemerkt) alles aan doen om dat te bevestigen. Door (te) hoge verwachtingen te hebben weet je bijna zeker dat het niet lukt om te bereiken wat je zegt dat je zou willen.
Ingewikkeld? Nee hoor. Op het moment dat je vanuit je hart in de spiegel zegt dat je het waard bent om gelukkig te zijn zul je ook echt gelukkig zijn. Dan maakt het niet meer zoveel uit wat er buiten je gebeurt… dan is het geluk van jou.

Probeer maar eens uit de komende tijd: als je je teleurgesteld voelt of dat is omdat iets echt niet is wat het zou moeten zijn of omdat je je eigen teleurstelling hebt veroorzaakt?

Ik ben heel benieuwd.
Laat dus vooral jouw reactie achter…

XXL♥
Sandra

Vragen? Mail me!

cropped-de-vrije-vrouw-10x15-staand1.jpg

Roept dE VRIJE VROUW in jou?
Check wat je voor haar kunt doen op de website.

Inspiratie opdoen?
– Abonneer je op de Kleine Kolibrief
– Abonneer je op het YouTubekanaal

© SandraMEJacobs