Stel je hebt je dag niet en je wordt daar saggerijnig van. Wat doe je dan eigenlijk?

Ik had laatst zo’n dag dat ik mijn dag niet had. Te laat van huis weggegaan, alle verkeerslichten sprongen spontaan op rood, de sloomste automobilist ever schoot voor me op de smalste weg ever en als klap op de vuurpijl gingen de spoorbomen voor mijn neus dicht, dus ik was veel te laat in het sportklasje, moest snel snel alle spullen pakken en ging in mijn haast ergens achteraan in een hoek staan vanwaar ik de juf helemaal niet goed kon zien. Ik werd er allemaal niet vrolijk van…

Hoogste tijd dus om even te checken hoe het ook alweer zat, want waarom zo mopperen op ‘die ander’?

Hoe ik denk dat het écht zit vertel ik in mijn filmpje… 

Of lees verder… ik denk namelijk dat je eigenlijk saggerijnig bent op jezelf omdat je weer eens te laat de deur uit ben gerend. En dat saggerijnig zijn op jezelf is écht geen lekker gevoel. Diep daaronder zit de overtuiging dat je sowieso niet deugt. En dat heb je dan mooi weer bevestigd door te laat te komen.
Maar, in plaats van met dat gevoel te dealen ga je naar een ander wijzen. Dat lijkt veel gemakkelijker. Uiteindelijk is het dat natuurlijk niet, want wie heeft nou meer te zeggen over jouw humeur? Jij of die ander?
Dat bedoel ik…

Dus,  probeer komende tijd maar eens uit: als je saggerijnig wordt op iemand, is het dan om wat die ander doet of komt het door een gevoel dat je helemaal niet hoeft te hebben?

Ik ben heel benieuwd.
Laat dus vooral jouw reactie achter…

XXL♥
Sandra

Vragen? Mail me!

cropped-de-vrije-vrouw-10x15-staand1.jpg

Roept dE VRIJE VROUW in jou?
Check wat je voor haar kunt doen op de website.

Inspiratie opdoen?
– Abonneer je op de Kleine Kolibrief
– Abonneer je op het YouTubekanaal

© SandraMEJacobs